Akupunktur yazılımı nedir?



Akupunktur yazılımı, akupunktur uygulayıcıları için tasarlanmış bir grup bilgisayar programından herhangi birini ifade eder . Bir akupunktur uzmanı, vücudun çeşitli noktalarında ince iğnelerin sokulmasını içeren hastalığın veya infertilitenin tedavi edilmesi için kullanılan bir uygulama olan akupunktur kullanımını düzenlemektedir. düşük faizli ihtiyaç kredisi  Akupunktur uzmanlarına ek olarak, yazılım Çin akupunkturunun temellerini öğrenmek isteyen öğrenciler tarafından da kullanılabilir.
Taomedic Software International, akupunktur yazılımı, bitkisel yazılım ve beraberindeki bir e-kitap sunan bir şirkettir. Akupunktur yazılımı, sadece öğrenenler için geleneksel akupunkturun temellerini içeriyor. Ayrıca, kullanıcılara, akupunkturu bitkilere karşı kullanmanın en iyi olduğu zaman anlamanıza yardımcı olacak bir karar destek sistemi ile birlikte gelir. E-kitap tanı ve akupunktur teorileri hakkında eğitim vermektedir.
Ace: Akupunktur Uzmanı akupunktur programlarını düzenli tutmak için gelişmiş bilgisayar sistemlerinin kullanımına dayanan bir yazılım türüdür. Bu program, akupunktur uzmanının bireysel hastalara not tutmasını, hastaların tıbbi geçmişini ve akupunktur reaksiyonlarını izlemesini, hastaları faturalandırmasını ve evrak oluşturmasını sağlar. Bu programda, ClientTracker, bu ayrıntılı müşteri notlarına izin veren özelliktir.
Qpuncture, Inc. akupunktur yazılımını yapan bir başka şirkettir. Kullanıcıların akupunkturun yararlarını ve kullanımlarını tam olarak kavraması için öğretime odaklanır. QChart, eksiksiz bir veritabanıyla birlikte gelen başka bir yazılım türüdür. Grafiklere büyük bir vurgu yapılır ve müşteri bilgisi bu şekilde düzenlenir. QChart ayrıca yerleşik bir teşhis sistemi ile geliyor.
AcuHerb TreatSoft, bir akupunkturcunun akupunktur okulunda öğrenmiş olabileceği tıbbi bilgileri içerir. Akupunktur kliniği etrafında bu programa sahip olmak hala iyi bir fikir çünkü akupunkturun tüm ins ve larını unutmak kolay olabilir. Akupunktur noktaları, otlar ve teşhis yöntemleri ile ilgili talimatlar içerir. İstenildiği gibi kullanılabilen otlar için ayrı bir veritabanı vardır. Akupunktur yazılımına yerleştirilen bir sistem hastanın KBB notu düşüklere kredi veren bankalar  hastalığına bağlı olarak belirli akupunktur noktalarını gösterir ve bu yazılım ayrıca semptomları, hastalıkları, reçeteleri ve illüstrasyonları içerir.
Interactive Acupuncture Assistant Pro, günlük akupunktur tedavisini yönetmek ve bir işi sürdürmek için pratik işlevler içeren, kullanıcı dostu bir akupunktur yazılımıdır . Akupunktur noktaları, hasta çizelgeleri ve tanı ve tedavi tanımlarını aramak için kolay genişletilebilir bir veritabanı dahildir. Ek olarak, randevu defterleri, sigorta faturaları, makbuzlar, faturalar ve defter tutma, Interactive Acupuncture Assistant Pro ile birlikte ele alınmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Paylaşılan Bellek nedir?

Trackpad nedir?

Bilgisayar Arşivi Nedir?